sigur.info-internet mai sigur pentru copii

joi, octombrie 18, 2012

Doodle's for Romania


Marele Google organizeaza si in Romania un concurs de Doodle adresat elevilor din toate scoliile din tara cu titlul "Doodle 4 Goolge - Romania mea este ...".

Si din scoala noastra avem participanti (vre-o 3). Cat de curand o sa aflati mai multe vesti despre ei si lucrarile lor.

Pana atunci ceva extrase de pe pagina concursului:

Despre concurs

Participanți

Sunt invitați să participe la concursul nostru toți elevii claselor I -VIII, din întreaga țară.
Participanții la acest concurs sunt împărțiți în două grupe de vârstă:
  • Copii cu vârsta între 6 și 10 ani (clasele I - IV)
  • Copii cu vârsta între 11 și 14 ani (clasele V - VIII)
Desenele copiilor pot fi înscrise în concurs de către părinți, învățători sau profesori, respectând regula unui singur desen înscris pentru fiecare copil.

Desemnarea câștigătorilor

  • Într-o primă etapă, echipa Google România va selecta cele mai frumoase 250 de lucrăƒri din cele înscrise în concurs, aproximativ câte 6 desene trimise din fiecare județ al țării.
  • Juriul concursului va alege apoi cele mai interesante 30 desene (doodles), câte 15 pentru fiecare grupă de vârstă. Aceste desene vor fi publicate pe site-ul concursului, în perioada 8 - 27 noiembrie 2012.
  • Cele mai apreciate 10 desene (câte 5 din fiecare grupă de vârstă) vor fi desemnate finalistele concursului, prin vot public pe site-ul Doodle 4 Google România iar desenul ce va obține cel mai mare punctaj din întregul concurs va deveni marele câștigător. Votul publicului va putea fi exprimat online între 8 noiembrie - 27 noiembrie 2012 pe site-ul www.google.ro/doodle4google
  • Marele câștigător al concursului va fi anunțat în cadrul ceremoniei de premiere, la care vor fi invitați toți cei 30 semifinalisti.
  • Desenul (doodle) marelui câștigător al concursului va fi publicat pe pagina de start a Google România (www.google.ro), în data de 1 decembrie 2012, pe durata întregii zile.

Cum mă înscriu?

Pentru a vă înscrie în concurs vă invităm să ne trimiteți, prin poștă sau e-mail, desenul (doodle), o scurtă explicație a desenului și formularul de înscriere completat. Așteptăm desenele voastre pe adresa str. Dragoș Vodă nr.42-46, sector 2, București sau online la d4g.romania@gmail.com.
Data limită pentru înscriere și trimiterea desenelor este 15 octombrie 2012.

Premiile concursului

  • Marele câștigător al concursului va primi un premiu în bani, în valoare de 15.000 RON.
  • Școlile la care învață primii 5 candidați cu cel mai mare punctaj din concurs (în urma votului public) vor primi câte un grant IT în valoare de 20.000 RON
  • Primii 10 finaliști ai concursului vor fi anunțați pe site-ul concursului și vor primi fiecare câte o tabletă Android și un set de premii Doodle 4 Google.
  • Doodle-ul câștigător va fi afișat timp de o zi pe pagina principală Google România - www.google.ro, pentru a fi vizualizat de milioane de utilizatori.
Daca vreti sa vedeti mai multe intrati pe google.com/doodles .

Niciun comentariu: