sigur.info-internet mai sigur pentru copii

joi, martie 04, 2010

Tabara "Happy Faces"

Ce va ofera Tabara "Happy Faces"?


  • 7 zile pline de jocuri, concursuri si activitati in care sa va bucurati de toate facilitatile complexului: plimbare cu barcute pe iaz, teren de tennis/volley/baschet/badminton, masa de ping- pong, masa de billiard, masa de fusball, tir cu arcul, gratar in aer liber, karaoke, discoteca, cinematograf in aer liber, picnic in natura.
  • Gratuitate totala pentru profesorii insotitori si tarife preferentiale pentru copii sau sotul/sotia acestora!
  • O excursie de o zi inclusa in costul taberei: Manastirea si Cheile Rametului, orasul Alba Iulia cu superbele sale obiective turistice: Traseul Celor Trei Fortificatii (unic in Europa!), Catedrala Reintregirii, Catedrala Romano-Catolica, Muzeul si Sala Unirii, Celula lui Horea, Closca si Crisan.
  • Posibilitatea de a face pe parcursul celor 7 zile si alte excursii optionale deosebit de interesante si educative.
  • Tabara “Happy Faces” are un tarif deosebit de accesibil in comparatie cu celelalte oferte de tabere private, iar situarea complexului in centrul tarii (la doar 12 km de orasul Alba Iulia - in directia Arieseni) reprezinta un avantaj enorm atat pentru transportul cu trenul cat si pentru cel cu autocarul.
  • Comunicare, deschidere si multa implicare din partea gazdelor care  va asteapta cu drag si care va asigura ca vor avea grija sa va simtiti minunat la Terra Mythica, “casa” Dvs. pe timp de vara!

Niciun comentariu: