sigur.info-internet mai sigur pentru copii

miercuri, octombrie 14, 2009

si lor le pasa

Harta scolilor verzi



Henkel Romania in colaborare cu Centrul de Consultanta Ecologica, Galati, lanseaza Harta Scolilor Verzi din Romania, o campanie de premiere a initiativelor ecologice din cadrul scolilor de pe intreg teritoriul tarii, pentru a contribui astfel la protectia naturii si incurajarea unui stil de viata cu respect si grija fata de mediul inconjurator.


Inscriere

Fiecare scoala din Romania care a derulat un proiect ecologic, de cunoastere si protejare a mediului si implicare in comunitate, in perioada 2006 - 2009 in randul claselor I - XII se poate inscrie in competitie, pe baza formularului electronic de inscriere pana la data de 8 noiembrie.


Premii

Trofeul "Cea mai Verde Scoala din Romania" va fi acordat scolii cu cele mai bune rezultate evaluate in cadrul competitiei si va consta intr-o excursie cu tema ecologica in una din tarile asociate proiectului : Austria sau Luxemburg. Scolile si programele inscrise in proiect vor forma la final Harta Scolilor Verzi din Romania, oferind o perspectiva la nivel national asupra activitatilor educationale dedicate unui mediu mai sanatos.


Modalitati de inscriere:

Pentru inscrierea scolii in concurs va rugam sa alegeti doar una dintre modalitatile urmatoare:
  • 1. Completati formularul de inscriere on-line;
  • 2. Completati formularul de inscriere si trimiteti-l prin e-mail la adresa: harta_verde@cceg.ro;
  • 3. Completati formularul de inscriere si trimiteti-l prin posta la Centrul de Consultanta Ecologica Galati, Str. Basarabiei nr. 2, cod postal 800201, Galati, Romania.

Principalele aspecte evaluate vor fi:

  • Temele/subiectele abordate, relevanta la nivel local, national sau global si modul in care activitatile derulate contribuie la cunoasterea problemelor de mediu si identificarea solutiilor;
  • Metodologia aplicata;
  • Grupul tinta (participanti, beneficiari);
  • Implicarea participantilor in comunitate si in identificarea solutiilor de protejare a mediului (actiuni concrete);
  • Rezultatele obtinute.

Asociati la nivel international in acest proiect sunt organizatiile die Umweltberatung Lower Austria si Eco Counselling Luxembourg.

Pentru detalii suplimentare va rugam contactati:
Centrul de Consultanta Ecologica Galati
Iulia LEONTE
Tel: 0236 499 957
Fax: 0236 312 331
E-mail: harta_verde@cceg.ro
www.cceg.ro/harta_verde.htm

Inscrie scoala









Niciun comentariu: