sigur.info-internet mai sigur pentru copii

miercuri, martie 25, 2009

Earth Day 2009


Anul acesta va fi pe 28 Martie de la ora 830. Aceasta presupune reducerea consumului de energie prin orice mijloace timp de o ora.
Daca tineti la voi-tineti cont.
Aici aveti cateva date de pe site-ul oficial din Romania.

Dupa 2 milioane in 2007 si 50 de milioane anul trecut, WWF isi propune ca anul acesta sa atraga in dansul Orei Pamantului peste 1 miliard de oameni. O cifra uriasa de altfel, care are insa mari sanse sa fie atinsa.

In urma mediatizarii evenimentului pe plan mondial, tot mai multe orase din tot mai multe tari au aderat la proiectul Earth Hour 2009. Numarul acestora ajunsese in Decembrie 2008 la 242, din 63 de tari. Printre nou venite se remarca Beijing (capitala Chinei, Beijing (capitala Chinei), Edinburgh (capitala Scotiei), Kiev (capitala Ucrainei), care se adauga unor nume deja veterinare in cadrul proiectului: Sydney, Shanghai, Helsinki, Chicago, Londra, Hong Kong, Venetia sau Cape Town. Iar numarul acestora este i continua crestere.

Astfel, dat fiind numarul mare de participanti asteptati, Earth Hour devine de departe cel mai succes proiect de constientizare si informare a omenirii asupra problemelor climaterice. In plus, Ora Pamantului arata ca ne pasa de viitorul nostru si al globului. Ramane sa si facem ceva pentru a il imbunatati.

Voi va implicati anul acesta? Stingeti lumina pe 28 Martie?


Niciun comentariu: